Logo Institut del Teatre

Recerca i Innovació

L'Institut del Teatre vol impulsar la recerca i la innovació d'una forma específica i transversal. En aquest sentit, crea l'Àrea de Recerca i Innovació la qual neix amb la voluntat de promoure i participar en una docència enriquida per la recerca, les seves metodologies, resultats i processos.

L'Àrea de Recerca i Innovació pretén unir la investigació intel·lectual i pràctica de les arts en viu amb les pràctiques professionals i innovacions d'àmbits diversos.

Aquesta tasca es porta a terme fomentant l'experiment, la innovació, la investigació crítica i el diàleg entre les activitats teòriques i docents i la pràctica professional contemporània. Té com a objectius específics el dur a terme i ampliar les formes de presentació i la difusió d'investigacions de la més alta qualitat dins dels contextos acadèmics i professionals de les arts en viu, així com investigar la rellevància i influència d'aquestes en la societat contemporània. Tots aquests objectius es desenvolupen afavorint que la comunitat investigadora estigui compromesa amb la transferència de coneixement i amb l'emprenedoria social.

Per a obtenir informació complementària sobre l'enfoc de la Recerca a l'Institut del Teatre, podeu consultar el document "La pràctica com a recerca en les Arts" sorgit de l’últim Scanner celebrat al 2016.

 

Presentar un projecte de recerca i Innovació

Qualsevol persona interessada en realitzar un projecte de recerca i innovació pot presentar la seva proposta enviant un correu electrònic a recerca@institutdelteatre.cat.

Al correu electrònic cal expressar la sol·licitud formal de presentació del projecte i adjuntar el document on es detalli el projecte en si el qual ha de seguir la guia del següent protocol_ Protocol per a la presentació de projectes de Recerca

Un cop rebem la sol·licitud, revisarem que el projecte compleixi els requisits pertinents i us informarem dels següents passos a seguir així com dels terminis previstos en que sabreu si la vostra proposta ha estat admesa.

 

Responsable de l'Àrea de Recerca i Innovació

Sílvia Ferrando

 

On pots trobarnos

Per correu electrònic_ recerca@institutdelteatre.cat

Per telèfon_ 93 227 39 00 - Ext. 346

Presencialment_ Institut del Teatre. Plaça Margarida Xirgu, s/n - 08004 Barcelona - Despatx P1.11 (Planta 1)

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat