Logo Institut del Teatre

IF Barcelona

IF Barcelona 2018

L'Institut del Teatre col·labora un any més amb el Festival IF Barcelona, una biennal del teatre visual, d'objectes, ombres i titelles que tindrà lloc entre el 9 i el 23 de novembre de 2018 a l'Institut del Teatre, la Sala Hiroshima i el Centre d'Art Santa Mònica.

La col·laboració de l'Institut del Teatre es concreta en:

Simposi ‘Figura i cos. Dramatúrgies de l’objecte figuratiu’

Del 14 al 16 de novembre l’Institut del Teatre acollirà aquesta trobada acadèmica dedicada a la figura humana i la seva representació, la seva presència en escena i la seva significació. Hi participaran els ponents Constanza Brncic, Alfons Zarzoso, Roberto Fratini, Anna Ivanova, Joëlle Noguès i Lluís Graells.

— Curs ‘Ensenya’m una història’ amb l'artista russa Anna Ivanova

Ivanova és una de les grans referències europees del teatre visual, d’objectes i de titelles, directora de nombrosos muntatges en diferents països i professora a Sant Petersburg i a l’escola Turku AZkademy of Arts de Finlàndia. Es tracta d’una formació sobre construcció dramatúrgica a partir de figures, és a dir a convertir la història (el relat) en espectacle visual. El curs es farà del 19 al 23 de novembre.

D'altra banda, la Sala Hiroshima acollirà l'espectacle We Wood de Federica Porello el 9, 10 i 11 de novembre

IF Barcelona reuneix una mostra àmplia dels últims desenvolupaments en els àmbits de les arts escèniques, d’àmbit nacional i internacional, que conformen el sector del teatre visual, d’objectes, ombres i titelles. Una forma artística molt àmplia i dinàmica que es troba en continua renovació i en relació transversal amb diferents disciplines, llenguatges i àmbits de la creació́ actual. 

Informació i inscripcions: info@ifbarcelona.cat / Tel. 617 937 004 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat