Logo Institut del Teatre

Repertori

Al llarg dels vint anys de trajectòria de la companyia, IT Dansa ha estrenat més d'una trentena de coreografies de diferents estils, tant d'artistes consagrats com de joves creadors. Alhora, des de la seva fundació, ha ofert més de 300 actuacions en escenaris internacionals.

Les actuacions de la companyia en la temporada 2018-2019 començaran a partir dels mes de febrer de 2019. Així, la gira per Europa serà en els mesos de febrer i març, i al maig, tindran lloc les actuacions en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, amb funcions al cicle educatiu El Petit Liceu. IT Dansa també participarà en esdeveniments de divulgació de la dansa contemporània entre els joves a través d’iniciatives com el projecte Dansa Ara, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona.

Pel que fa al repertori de coreografies de la temporada, IT Dansa interpretarà les peces estrenades en el marc del Festival Grec de Barcelona 2018 «The Prom», de Lorena Nogal, i «Kaash», d’Akram Khan. Alhora, també es representaran «Naked Thoughts», de Rafael Bonachela, «Memoriam», de Sidi Larbi Cherkaoui i «Whim», d’Alexander Ekman.

A continuació podeu trobar la fitxa artística de les coreografies realitzades al llarg d'aquests 20 anys, per ordre alfabètic.

També trobareu informació detallada de la trajectòria d'IT Dansa en aquest document (pdf)

Repertori

Compartir

Altres continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat