Logo Institut del Teatre

Dansa. Estudis superiors

Tallers Lliures CSD. Foto Josep Aznar

Els estudis superiors de dansa de l’Institut del Teatre s’imparteixen al Conservatori Superior de Dansa (CSD) que atorga el títol superior en dansa, corresponent al primer cicle o grau de l’espai europeu d’educació superior tant a ballarins com a coreògrafs i pedagogs en dues especialitats: Pedagogia de la dansa i Coreografia i interpretació

El pla d'estudis té una durada de 4 anys acadèmics (240 crèditsECTS) amb estudis o pràctiques en diverses escoles superiors artístiques i universitats d’Europa, així com companyies professionals de dansa, dins del programa Erasmus de mobilitat interuniversitària.

Per accedir als estudis cal superar la prova d’accés corresponent a l’especialitat a la qual s’opti: pedagogia de la dansa o coreografia i interpretació. Cal acreditar disposar de la titulació de batxillerat, el tercer cicle de grau mitjà o professional de dansa, o equivalent. Per als aspirants que no estiguin en possessió del grau professional de dansa, el CSD organitza una prova específica.

Els estudiants del CSD conviuen diàriament amb els estudiants d’art dramàtic i d’altres disciplines de l’Institut del Teatre, i hi comparteixen espais i projectes.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat